Kezdetek...

Juhász René kertész mérnök, szőlész-borász vagyok. 2012-ben Fiatal Gazda Pályázatot nyertem és ezzel valóra vált az álmom, a Mátrai Borvidéken elindíthattam kis családi borászatomat. Azóta szívvel-lélekkel, hagyományőrző, kézműves módszerekkel, ökológiai művelésben gazdálkodunk a több mint 6,5 hektáros birtokon. Szőlőink Gyöngyöstarján és Gyöngyöspata kiemelkedő dűlőiben a Mátra hegység ölelésében, festői környezetben találhatók, mint a Cserepes, Peres, Száraz-völgy, Kisdomb, Hajnal hegy.


 A René's Wine Heaven név tükrözi a szakmámhoz való alázatomat, a természet szeretetét, a bor minőségének fontosságát és ezzel szeretnék tisztelegni bátyám emléke előtt.


Borkészítési filozófiánk: Az organikus, bio művelésből származó szőlőinket a helyi hagyományok megőrzésével, kézműves módszerekkel - hozzáadott anyagok nélkül – palackozzuk,  ahogy a természet megadta.

Hitvallásunk

Kiemelkedő minőségű, "mennyei -heaven”  bio borok készítése. Nálunk a minőségre igényes és az egészségükre adó borrajongók megtalálják a természetes Mátra szőlő fajtáit, bio bor különlegességeit.